Hos Comely Marketing skal en hjemmeside ikke koste kassen. Vi udvikler simple og overskuelige hjemmesider som har stort fokus på stabilitet og brugervenlighed. Vi tror på, at det er muligt at lave hjemmesider der passer til dit behov, uden at det økonomiske skal være en stor byrde.

Vores mission er at give alle muligheden for at få en flot og overskuelig hjemmeside billigt

Det er vigtigt for os at du får en hjemmeside, som du kan være tilfreds med. Derfor sørger vi altid for at udarbejde en hjemmeside, som du ønsker den.
 Der kobles som udgangspunkt altid et brugervenligt CMS på, som gør dig i stand til at redigere indholdet i din hjemmeside, samt fuld statistik med komplet oversigt over antal besøg på din hjemmeside.

Vi har samlet et kompetent og stærkt team med hver vores specialer. Vi udvikler dybdegående analyser og udarbejder konkrete strategier. Teamet består både af interne og eksterne samarbejdspartnere og rådgivere klar til at assistere jer.

Perfekt design

Med den udviklende digitalisering er det blevet en nødvendighed at fremstå i overenstemmelse med kundernes præferencer. Det hjælper vi med.

Rådgivning

Vi rådgiver selvfølgelig vores klienter, så de får den bedst mulige løsning. Det er ikke altid, at vores produkter passer til en bestemt kunde, og derfor rådgiver vi selvfølgelig efter kundens behov.

Hjemmesideudvikling

Vi bruger kun de mest brugervenlige men stadig avancerede CMS-systemer. Vi sørger for at din hjemmeside er opdateret og repræsentativ for dine kunder.

SEO og grafisk design

Vi tilbyder også hjælp med søgemaskineoptimering og grafisk design. Vi har et stærkt netværk af eksterne samarbejdspartnere, som specialiserer sig i at forbedre jeres hjemmesider og derved ndtjeningen markant

Sociale medier

Vi kan tilbyde grundige analyser af din fremgangsmåde på de sociale medier. Vi tilbyder herved også optimmering og udarbejdelse af en komplet strategi.

Perfekt design

Vi bestræber os altidefter at levere den bedst mulige service. Inden vi går i gang med design, kodning og opbygning websites eller webshops for vores kunder, tager vi altid en snak med dem om deres ønsker og behov.

Søgemaskineoptimering 95%
Webdesign 95%
Marketing 90%
CMS systemer 85%
Strategi 90%

Strategy
Med et bredt netværk af eksterne samarbejdspartnere, kan vi forsikre dig, at du ikke du ikke modtager en generisk service. Vores team er up-to-date med den seneste teknologi, tendenserne i diverse medier og vi er ivrige efter at bevise hvad vi kan i denne industri. Vi anvender forskellige data områder for at forsikre dig det bedste resultat.

Kontakt os